OPTYS Logo

Pořádáte oslavu nebo jste hosty? 3 tipy na úspěch za každé příležitosti

Plánujete letní oslavu, svatbu nebo jste pozváni na společenskou událost? V hlavě pak určitě máte představu, jak by měla probíhat. Protože víme, že ďábel bývá skryt v detailu, vytipovali jsme pro vás drobnosti, které učiní váš den jedinečným.

Tým OPTYS

Vytvořil pro vás

Tým OPTYS

Pořádáte oslavu nebo jste hosty? 3 tipy na úspěch za každé příležitosti

Také vás občas přepadne touha mít vše perfektně naplánováno či představa, že vše musí odsýpat dle vašich představ? Často při plánování přemýšlíme nad těmi největšími úkoly a drobnosti vypouštíme. Přitom právě malé věci mohou udělat velký dojem.


1. Pořádáte letní oslavu nebo grilovačku?

Když plánujete narozeniny, křtiny, rozlučku se svobodou nebo třeba grilování s blízkými, správně zvolené dekorace a doplňky mohou vytvořit tu pravou atmosféru, na niž vaši hosté nezapomenou.

 

Ozdobné girlandy

Základní prvek každé venkovní události. Girlandy dodají prostoru slavnostní ráz. Navíc mají široké využití – ozdobí stoly, pergoly nebo třeba stromy. V naší nabídce naleznete široký výběr barev a stylů. Snadno tak vyberete takové, které budou ladit s tématem vaší oslavy.

Jednorázové nádobí

Praktické a stylové řešení pro každou grilovačku. Kromě toho, že ušetříte čas jinak strávený úklidem, tak pokrmy naservírujete v nádobí, které oku lahodí. Víte, jak se to říká – jedí i oči.

Ekofoodbox grilování krabičky na jídlo Optys
Ekofoodbox grilování krabičky na jídlo a kelímky na nápoje Optys

2. Plánujete svatbu?

Gratulujeme! Svatba je jedním z nejdůležitějších dní v životě a každá drobnost by měla být perfektní. Správně zvolené doplňky s tímto náročným úkolem pomohou. Podívejte se na naše tipy. 

 

Dřevěná razítka s motivem svatby

Dodají vaší svatbě osobitý a rustikální šmrnc. Dřevěná razítka se svatebním motivem mohou být použita na pozvánky, programy, menu nebo děkovné kartičky. Vytvoříte s nimi jednotný a stylový vzhled všech tiskovin.

Papírové svatební pásky

Papírové pásky ozdobí váš svatební diář, deník, menu nebo kreativní album. Vytvoříte s nimi také originální přání. 

 

Ozdobné girlandy na svatbu

Girlandy Láska dodají svatební výzdobě romantický nádech. Nápis Láska je sladká se hodí například ke sladkému baru. Girlandy Novomanželé můžete umístit okolo svatebního stolu nebo vstupu. Vytváří tak slavnostní dojem.

Samolepící krajky a stužky

Samolepící krajky a stužky představují krásný doplněk svatebních místností, květinových aranžmá, krabiček či přáníček. Dodají vaší svatbě jemnost a eleganci.

Ozdobné krabičky a košíčky na drobné občerstvení

Pro malé občerstvení a sladkosti se ideálně hodí dekorativní krabičky a košíčky. Můžete do nich například zabalit i dárečky pro hosty, které si odnesou domů na památku.

Tip:

Na Instagramu OPTYS pro vás máme tři rychlé inspirace na jednoduchou a efektní svatební výzdobu. Podívejte se na ně.

                


3. Chystáte se na slavnostní událost?

Když jste pozváni na slavnost, důležitý je nejen dar, ale také, jakým způsobem jej darujete. Okrasná balení a osobní vzkazy určitě zanechají dobrý dojem.

 

Blahopřání k narozeninám i svadbě

Blahopřání představují krásný způsob, jak vyjádřit své přání a pocity. Ať už jde o narozeniny, svatbu nebo jinou příležitost, ručně psané blahopřání v elegantním designu vždy potěší.

Přáníčka + obálky na peníze

Ozdobné obálky na peníze

Pokud darujete finanční obnos, ozdobná obálka jej pomůže decentně předat. Na výběr máte z různých motivů, které dodají vašemu daru osobitost.

Dárkové tašky a taštičky

Dárkové tašky a taštičky – praktické a decentní řešení balení dárků. Z různých velikostí, barev a motivů si zvolíte ty, které budou nejlépe odpovídat vašemu daru a příležitosti.

Dárkové balení pero Pilot
Dárkové tašky kraft papír

Dárková pera

Dárkové pero je univerzál, s nímž určitě zabodujete. Může být součástí většího daru nebo samostatným dárkem, který potěší každého muže i ženu.


Slovo závěrem

Ať už plánujete oslavu, svatbu nebo jste pozvaní na jakoukoliv letní událost, nezapomeňte, že maličkosti utvářejí stěžejní rozdíly. Tyto drobnosti a pomůcky pro dokonalou oslavu samozřejmě najdete na našem e-shopu. Prozkoumejte celou nabídku a vyberte si, co nejvíce sedne vaší potřebě i stylu.

Líbí se Vám článek? Sdílejte ho s přáteli