OPTYS Logo

Psací potřeby Naruto: Když se psaní promění v anime dobrodružství

Jste vy sami nebo vaše děti fanouškem anime hrdiny Naruto? Pak vás určitě potěšíme. Oblíbená japonská manga se k vám nyní dostane i mimo obrazovku, a to prostřednictvím limitované edice přepisovacích gumovacích rollerů Naruto FriXion. Ty vynikají nejen svým originálním designem a praktičností, ale nyní i 15% slevou, kterou od nás na jejich nákup získáváte.

Tým OPTYS

Vytvořil pro vás

Tým OPTYS

Psací potřeby Naruto: Když se psaní promění v anime dobrodružství

Naruto: Příběh, který uchvátil svět

Naruto – jedno z nejslavnějších anime a manga sérií současnosti sleduje cestu mladého ninji Naruto Uzumakiho. Ten sní, že se stane Hokagem – nejsilnějším ninjou ve své vesnici. Série plná epických soubojů, emocí a osobního růstu uchvátila miliony fanoušků po celém světě. Naruto se stal fenoménem, jehož motivy najdeme nejen na obrazovkách, ale i v knihách, hračkách a také v běžných předmětech jako potřeby na psaní Naruto.

Proč jsou psací potřeby Naruto tak oblíbené

Fanoušci hledají způsoby, jak si oblíbené postavy přiblížit. A právě psací potřeby s motivy Naruto tuto možnost nabízejí. Ať ve škole, v práci nebo doma – se stylovými a funkčními potřebami máte své hrdiny jako Naruto Uzumaki nebo Sasuke Uchiha stále po ruce.

Přepisovací rollery Naruto Shippuden FriXion: Limitovaná edice

A teď co vás potěší. V našem e-shopu OPTYS.cz máme exkluzivní nabídku nejen pro milovníky Naruto, ale i každého hledajícího kvalitní psací potřeby. Limitovaná edice přepisovacích gumovacích rollerů Naruto FriXion Clicker a Ball je tady! Co na vás čeká?

Proč právě Naruto FriXion

  • FriXion je typ pera, který vám umožní psát, mazat a znovu přepisovat bez poškození papíru. Díky speciálnímu termoaktivnímu inkoustu tak snadno opravíte chyby nebo upravíte své poznámky. 
  • Všechna pera dostanete na výběr v černé, červené a modré variantě. 
  • A vyměnitelná náplň pro maximální životnost pera je samozřejmostí. 

Skvělá cena pro vás

Jako bonus máme pro všechny fandy Naruto zajímavou nabídku. Při nákupu těchto psacích potřeb nyní získáte 15% slevu. Nečekejte, zásoby jsou omezené a sleva platí jen do konce roku 2024. 

Pokud hledáte psací potřeby, které vám nebo vašim dětem nejen usnadní práci, ale zároveň vás inspirují a potěší, pak je limitovaná edice Naruto FriXion tou správnou volbou. 

Líbí se Vám článek? Sdílejte ho s přáteli